Kosthold som forebygger tykktarmskreft
dc.contributor.author | Øvrebø, Irina | |
dc.contributor.author | Solbakken, Synnøve | |
dc.date.accessioned | 2010-10-11T14:00:56Z | |
dc.date.available | 2010-10-11T14:00:56Z | |
dc.date.issued | 2010 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/152769 | |
dc.language.iso | nob | en_US |
dc.publisher | Høgskolen i Molde | en_US |
dc.subject | Kreft | en_US |
dc.subject | Tykktarm | en_US |
dc.subject | Kosthold | en_US |
dc.subject | Forebygging | en_US |
dc.subject | Ernæring | en_US |
dc.subject | Mat | en_US |
dc.title | Kosthold som forebygger tykktarmskreft | en_US |
dc.title.alternative | Diet to prevent colon cancer | en_US |
dc.type | Bachelor thesis | en_US |
Tilhørende fil(er)
Denne innførselen finnes i følgende samling(er)
-
Bachelor i sykepleie [313]