Vis enkel innførsel

dc.contributor.advisorHogset, Heidi
dc.contributor.authorRye, Nils-Markus Hofseth
dc.date.accessioned2023-09-08T11:19:02Z
dc.date.available2023-09-08T11:19:02Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3088272
dc.language.isoengen_US
dc.publisherHøgskolen i Molde - Vitenskapelig høgskole i logistikken_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleMotivators for Willingness to Pay for Local Food in a Norwegian Chain Restaurant: A Study of Consumer Perceptions and Preferencesen_US
dc.typeMaster thesisen_US


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal